Samen zwemmen is altijd leuk!

De meeste kinderen zijn dol op zwemmen. Een uitje naar een zwembad is dan ook altijd een succes. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar Omnium in Goes, hét subtropisch zwembad van Zeeland. Hier vind je maar liefst vijf zwembaden én een peuter- en kleuterhoekje. De lazy river, de stroomversnelling, glijbanen en bubbelbaden maken van Omnium een echt zwemparadijs! Daar is het in ieder seizoen en in elke schoolvakantie goed toeven.

Natuurlijk, een zwembad is de ideale slecht weer voorziening. Maar de soms erg warme zomerdagen bewijzen dat een subtropisch zwembad dan een aangenaam alternatief is voor een oververhit strand. Niet eindeloos smeren met zonnebrandcrème, geen kans op verbranden of zoeken naar een schaduwplekje, maar gewoon ontspannen genieten van het plezier van water. Bij Omnium ben je welkom!

Reserveer je duik online
Een dag of dagdeel zwemmen bij Omnium regel je eenvoudig online. Dan weet je zeker, dat je het water in kunt duiken. Koop je liever je kaartjes aan de kassa? Dan loop je het risico dat het zwembad vol is. Dat zou jammer zijn! Eenmaal binnen, kun je eenvoudig je kleren in de lockers opbergen. Gelukkig is kleingeld daarvoor niet meer nodig. Ben je met kinderen? Die staan gegarandeerd ongedurig te popelen om het water in te gaan. Want water trekt, altijd!

Zoveel te beleven!
Er is zoveel te doen bij Omnium. Avontuurlijke glijbanen voor jong en oud en natuurlijk de lazy river. Daarop drijf je met een zwemband langzaam de ‘rivier’ af. En wat te denken van de stroomversnelling? Super, dat doen we nog een keer! Ook aan de jongste kinderen is gedacht. Daarvoor zijn er verschillende peuterbaden. Natuurlijk is er altijd toezicht rondom de zwembaden, maar vanzelfsprekend wordt ook van de ouders/begeleiders verwacht een oogje in het zeil te houden. Een veilig zwemuitje maak je samen. Om die reden wordt ook serieus gekeken naar het zwemniveau en zelfredzaamheid in het water. Kinderen met het Duitse zwemdiploma Zeepaardje krijgen om die reden altijd zwemvleugeltjes aan.  

Zwemmen maakt hongerig
Een dagje Omnium is een relatief voordelig uitje. Verder mag je gewoon je eigen eten en drinken meenemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in het restaurant. Daar kun je terecht voor bijvoorbeeld een drankje of een ijsje. Daarnaast is er een toegankelijke kaart met onder andere friet, hamburgers en gezondere keuzes. Zo maak je er een compleet dagje-uit van! Omnium ligt bovendien naast de camping,  in het recreatiegebied Hollandse Hoeve en op loopafstand van het historische centrum van Goes. Zo wordt een dagje Omnium helemaal onvergetelijk!

Liever sportief?
Naast het recreatief zwemmen en het spelen in het water, biedt Omnium aquasportlessen aan en is er een mogelijkheid voor banenzwemmen. Het zwemmen van baantjes is een van de meest complete lichaamstrainingen en kan ook tijdens je vakantie heerlijk zijn! Op de website van Omnium lees je alles over de mogelijkheden.

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.omnium.nl