Bij Podium 19 in Middelburg raak je niet uitgespeeld

Indoor event center Podium 19 bewijst dat je je op een regenachtige dag in Zeeland niet hoeft te vervelen. Sterker nog, hier raak je niet uitgespeeld! Trouwens, ook niet als de zon hoog aan de Zeeuwse hemel staat. Onder één dak kun je je hier in Middelburg met het hele gezin vermaken. Je maakt het nóg leuker door anderen uit te nodigen om mee te gaan. Of je nu kiest voor HyperBowling, GlowGolf of de real life game Prison Island; ga samen de strijd aan en ontdek waar je goed of juist veel beter in bent!

Podium 19 combineert op een unieke manier tal van uitdagende activiteiten. Natuurlijk ben je welkom om aan één van deze activiteiten deel te nemen, maar met een combiticket profiteer van je korting én méér speelplezier! Hoe overtuigend kan het zijn?!

Hyperbowling: bowling next level
Neem bijvoorbeeld HyperBowling, op misschien wel de mooiste bowlingbaan van Nederland. Hyperbowling is bowling next level! En weet je wat het zo leuk maakt? Iedereen kan het. Sterker nog, de speler met de minste bowling skills kan zomaar winnen! Bij HyperBowling mik je op de 10 bowlingkegels én op de lichtgevende targets langs de baan. Daarmee verdubbelt niet alleen je score op de baan, maar zeker ook het plezier naast de baan. Superleuk dus om met je gezin, meerdere gezinnen, familie of collega’s te doen. Bovendien, ongemerkt ligt de moeilijkheidsgraad steeds een tikkeltje hoger. Saai wordt het dus allerminst. Extra gezellig maak je het met een hapje of drankje voor, tijdens of na het spel. Even napraten is altijd leuk, zéker voor degene die gewonnen heeft! En raast de adrenaline nog steeds door je lijf? Pak dan één van de Hollandse spelen -zoals een sjoelbak- erbij. Dan kunnen misschien meer gezinsleden als winnaar mee naar huis!

Indoor midgetgolf baan
Nog lang niet uitgespeeld? Beproef dan je je fijne motoriek en je oog-handcoördinatie op de GlowGolf indoor minigolfbaan. Je speelt dan in een uniek glow in the dark decor dat volledig in safari stijl is uitgevoerd. Een balletje slaan tussen tijgers, beren en olifanten was niet eerder zo leuk! Helemaal leuk wordt het als je elkaar uitdaagt via de speciale score card app. Daag bijvoorbeeld iedereen uit om eens met links te spelen of op één been te staan. Hilarisch, zéker, en daarmee een uitstapje om nog lang te herinneren. Haal je liever wat feller uit? Dan zijn er diverse PingPong tafels waar je met z’n tweeën of met een groep een tafeltennisballetje kunt slaan.

Twintig celdeuren om te openen
Prison Island tot slot is het ‘cellen’ complex van Podium 19. Dat klinkt waarschijnlijk enger dan het is, maar uitdagend is het zéker, en eigenlijk voor iedereen van 8 jaar en ouder. Het draait in deze real life game om de combinatie van denkkracht, sport- en spel en teamwork. Juist teams waarin deze kwaliteiten samenkomen, scoren goed! Hoe het werkt? In de twintig cellen van het cellencomplex vind je evenzoveel games, waarbij je telkens op een andere manier op de proef wordt gesteld. Scoor bijvoorbeeld zoveel mogelijk punten met de basketbal of beantwoord zo goed als je kunt alle vragen van Einstein! Hoe ver kom jij met je team? Een waarschuwing vooraf is op zijn plaats: je wilt gegarandeerd terug om nóg beter te scoren.

Perfect voor grote groepen
Podium 19 heeft dagelijks leuke activiteiten voor je in petto. Een hapje of drankje erbij maakt je dagje uit compleet. Noteer het adres, want er komen nieuwe activiteiten bij. Wat te denken van de EscapeBox, die over enkele maanden wordt geïntroduceerd?! Bij Podium 19 vind je ook een grote bioscoopzaal. Die kan letterlijk als podium worden gebruikt. Daarmee is Podium 19 ook een perfecte locatie voor grote groepen die een personeelsbijeenkomst willen organiseren of een zakelijke bijeenkomst of vergadering willen omlijsten met de unieke combinatie van spelplezier en een gezellige borrel & bites.

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.podium19.nl