Toer eens met een buggy door Zeeland

Wil je een keer iets gaafs doen op vakantie? Dan is buggy rijden misschien wel iets voor jou! Zeeland staat bekend om de prachtige routes, mooie natuur en eindeloze vergezichten. Met een buggytocht ervaar je Zeeland op een andere manier. Rijd door typisch Zeeuwse dorpjes en dan weer langs de mooiste waterkanten. Met een buggy ontdek je de schoonheid van Zeeland. In ieder seizoen is de beleving anders. Maar nooit extreem: dit is een super toffe beleving, voor iedereen!

Bugracer is het startpunt voor je buggytoer door Zeeland. Je vindt Bugracer in Kortgene en Wolphaartsdijk, middenin het hart van toeristisch Zeeland, en vlakbij de Oosterschelde en het Veerse Meer. In een buggy kun je met twee personen plaatsnemen. De bestuurder is minimaal 21 jaar. Vanzelfsprekend is een rijbewijs B vereist. Hoe je buggyrijders herkent? Aan de grote glimlach waarmee ze na een buggyrit weer uitstappen!

Leuke buggyroute rijden!
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is racen natuurlijk niet de bedoeling. Integendeel! Het is juist zo leuk om op je gemak van de omgeving te genieten. Om dat optimaal te kunnen doen, huur je de buggy inclusief route. Deze wordt vooraf geprogrammeerd in het navigatiesysteem. Een rondje Noord-Beveland bijvoorbeeld is ongeveer 80 kilometer lang en duurt 4 uur. Het rondje Veerse Meer is zelfs nog iets langer. Bij zulke lange routes is er vanzelfsprekend voldoende pauzetijd voorzien. Kortere routes zijn er ook! Of neem de ‘parentride’. Daarbij is het mogelijk dat ouders om beurten achter het stuur kruipen, waarbij ook de kinderen kunnen afwisselen. Het spreekt voor zich dat een buggyrit garant staat voor plezier voor jong en oud. Zeker ook omdat in de routes steevast enkele ‘heerlijke’ hobbelpaden zitten. Hilarisch! Daarmee wordt een buggytocht echt onvergetelijk. Start de motor en beleef dit unieke buitengevoel.

In weer en wind
Natuurlijk zit je met een buggytocht in weer en wind buiten. Je daarop kleden is een aanrader, want waait het, dan voel je de wind. Regent het, dan voel je de regen. En zijn de uien net geoogst, reken maar dat je dat dan ruikt! Op zomerse dagen heb je te maken met stof en in de herfstachtige periode met regen. Juist dat maakt een buggytocht anders dan heel veel andere activiteiten tijdens je vakantie. De prachtige omgeving zorgt ook nog eens voor een fantastisch uitzicht. Geniet van de natuur, maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder of stof afhankelijk van het weer.

Buggy rijden individueel of in groep
Het buggy rijden is al vanaf 1 à 2 personen mogelijk en hoe leuk is het om dit met het hele gezin, familie of wat vriend(inn)en te doen? Of als een origineel bedrijfsuitje waarbij  avontuur en groepssfeer de belangrijkste sleutelwoorden zijn? Of je nu in je eentje, met z’n tweeën  of met een grotere groep op pad wil, maak altijd vooraf een reservering. Dan weet je zeker dat je van start kunt!

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.bugracer.nl