Uniek: ervaar Zeeland vanaf een luxe jacht!

Stel je eens voor: meevaren op een luxe jacht, hoe gaaf is dat? In Zeeland kán het! Je kunt aan boord gaan om zeehonden te bekijken, kiezen voor een onvergetelijke culinaire tocht of een heerlijke zomerdag op het water beleven. De Amelia ligt in de haven van Yerseke voor je klaar. De bemanning is present om met je in de gewenste windrichting te varen. Zo beleef je een onvergetelijke dag op het water.

Wie Zeeland zegt, zegt water. En waar kun je dat beter ervaren dan óp het water? Stap aan boord van de Amelia, een luxe, zeegaand jacht van 20 meter. Aan boord vind je alle luxe en comfort om een heerlijke tijd te beleven. Lekker zonnen op het voordek bijvoorbeeld, genieten van het uitzicht op het bovendek of wat dacht je van overstappen op de speedboot en de motor (en de golven) flink uitdagen? Dat meemaken is geweldig! Voor jong, maar zeker ook voor wat ouder. Deze zomertochten op de Oosterschelde zijn om die reden voor iedereen leuk. Door het kleinschalige karakter en het geringe aantal passagiers (max. 12) kan de bemanning echt inspelen op jullie wensen. Ontzorgen, noemen ze dat zelf en daarmee overtreffen ze gegarandeerd je verwachtingen. Ga je graag met je eigen vriendengroep of familie op stap? Dan kun je de Amelia natuurlijk ook exclusief voor jouw gezelschap reserveren.

Culinaire tochten
Met een jacht middenin de haven van Yerseke - dé mossel- en oester ‘hoofdstad’ van Zeeland - liggen culinaire vaartochten natuurlijk voor de hand. Het is de haven bij uitstek voor zulke uitstapjes op het water. Dat is niet alleen ontzettend leerzaam en leuk, maar ook enorm lekker. Kies voor een mosseltocht, oestertocht of een kreeftentocht, het paradepaardje van de crew van de Amelia. Je koerst dan naar een kreeftenvisser en stapt zelfs aan boord van zijn schip. De kreeftenvisser legt je alles uit over (Oosterschelde)kreeften en de kreeftenvangst. Natuurlijk bekijken jullie samen de korven. Spannend, zit er een kreeft in? Bij terugkomst in de haven krijg je een heerlijk kreeftenmenu geserveerd met onder andere een vers gemaakte kreeftenbisque en een halve kreeft. Wat lekker en vooral: wat een belevenis!

Zeehonden kijken
Natuurlijk is de Amelia ook perfect voor een tocht richting de zandbanken waar zeehonden liggen te zonnen. Echte zeehonden spotten, dat blijft een onvergetelijke ervaring! Houd je camera gereed! Jong en oud zijn welkom aan boord, óók mensen met een rolstoel. Het luxejacht is zo zeewaardig en stabiel dat zeeziekte gelukkig niet of nauwelijks voorkomt aan boord. Zo wordt een zeehondensafari gewoon één groot feest. Vind je het leuk om aan boord te eten, zoals een heerlijke lunch of diner? Het kan allemaal. En natuurlijk serveert de bemanning je graag een lekker drankje.

Meerdaagse tochten of B&B
Mooi is dat de bemanning van de Amelia zeer flexibel is. Jouw vaarwensen staan centraal. Heb je belangstelling in een meerdaagse boottocht? Laat het weten! Dat geldt ook voor de overnachtingsmogelijkheden op het jacht, als B&B in de haven van Yerseke of een andere (Zeeuwse) haven. Schipper Ko en gastvrouw Ella kennen de mooiste plekjes, leukste vaarroutes en natuurlijk de beste zeemansverhalen.

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.varenzeeland.nl