Spelen op een echte boerderij is altijd leuk!

Een heuse boerderij met dieren, skelters en van alles om op te klimmen en klauteren. De Five Star Farm in Kamperland is één groot speelparadijs voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Rode kaken, verhitte gezichtjes en een glimlach van oor tot oor. Hier bruist het van kinderlijke energie. Logisch dus dat niet alleen kinderen hier blij worden. Vader en moeder, opa en oma of welke volwassene ook meegaat; ze genieten volop op deze speelboerderij!

De Five Star Farm was oorspronkelijk een akkerbouw- en veeteeltbedrijf. Dat zie je nog steeds, want de band met de oorsprong van het bedrijf komt nog op tal van manieren tot uiting. Al was het maar door de vele dieren die hier rondlopen! Vogels, pony’s, geiten, koeien, konijnen; zo aaibaar en zo dichtbij. Er gaat een wereld voor je open. Dat is ook een klein beetje de bedoeling, want behalve lekker spelen, mag je ook best iets opsteken. Zéker spelenderwijs. Buiten vind je bijvoorbeeld ook een natuurinformatiecentrum, jawel in het oude varkenskot. Hoe leuk is dat?! En ontdek de Natuurmuur. Daar hangen allemaal vogelhuisjes, insectenkastjes, vleermuizenhuizen en zelfs bijenhuisje. Je hoort de natuur hier letterlijk zoemen!

Heerlijk buiten spelen!
Eenmaal buiten wordt alleen nog maar leuker! Er is een grote zandbak waar kinderen de mooiste zandkastelen kunnen bouwen of de lekkerste zandtaartjes maken. Boordevol energie? Pak dan een skelter en leef je uit op de skelterbaan. Klaar voor de start? Go! Trap zo hard als je kunt. Wie is het snelst op de skelter? Kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat heerlijk om je lekker actief te kunnen uitleven. Even afkoelen of lekker chillen op de golven? Ren dan heerlijk over het water op het tuinwaterbed!

Klimmen en klauteren
In de speelschuur vind je een kleurrijk en superuitdagend klim- en klauterrek. Kruip overlangs, onderdoor en kijk of je je vader of moeder beneden ziet zitten. Handen vast of glijden maar! Het kan allemaal. Er is zoveel te ontdekken en te beleven. Tijd voor een glas limonade is er nauwelijks. Terug omhoog, want daar wacht alweer de kabelbaan. Super om heen en weer te vliegen!

Lekker eten en drinken
Het is handig om jullie bezoek aan Five Star Farm vooraf te reserveren. Dan weet je zeker dat er een tafeltje voor jullie klaarstaat. Lekker dichtbij het klimrek, zodat jullie elkaar goed in de gaten kunnen houden. Dorst gekregen of lekkere trek? De kleine kaart biedt voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de frietjes en pannenkoeken niet. Dit uitje voelt een beetje als feest! Daarom is Five Star Farm natuurlijk ook een geweldige locatie voor een feestje. Een kinderfeestje, zéker, maar ook als papa of mama, opa of oma jarig is, kun je dat hier fantastisch vieren. Prettig is dat de volwassenen dan ook een beetje apart kunnen zitten, zodat de kinderen geen last van ze hebben. Dat lijkt de wereld op zijn kop en dat is het misschien ook wel. Kinderplezier staat hier centraal.

Glamping op de boerderij
Leuk om te weten is dat Five Star Farm is aangesloten bij FarmCamps. Je vindt er safaritenten en lodgetenten. En neem je liever je eigen tent mee? Snel reserveren dan, want het aantal plaatsen is beperkt!  Boer Jan en boerin Ella, hun dochter Tessa en het hele Five Star-Team bezorgen je graag een onvergetelijk boerenavontuur op hun boerderij.

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.fivestarfarm.nl