Maak van golfen een sportief dagje uit!

Kijk eens om je heen: De Goese Golf is echt een prachtige plek! Waar de meeste golfbanen natuur innemen, is hier natuur gecreëerd. En hoe! Vrijwel ingesloten door de Oosterschelde, het havenkanaal naar Goes en de kronkelige Kattendijkse Dijk, vind je hier een golfbaan van maar liefst 75 hectare. Alle ruimte dus voor de 18 holes wedstrijdbaan en de 9 holes Par-3 baan. Misschien daag je jezelf of elkaar liever uit op de driving range? Dat kan! Met de zogeheten TrackMan kun je je slagen oefenen, virtueel op ’s werelds mooiste golfbanen spelen, maar zeker ook met elkaar de strijd aangaan!

De golfbaan in Goes is een fijne plek voor een ontspannen dagje golf. Logisch dus, dat tal van toeristen en tweede huis eigenaren deze baan weten te vinden. Met een golfvaardigheidsbewijs met handicap 54 ben je welkom op de wedstrijdbaan. Laat je niet afleiden door de mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Of juist wel natuurlijk, want deze plek vraagt erom! Naast de diepgroene ruime fairways ontdek je overal mooie kreek- en waterpartijen, stoere knotwilgen en verschillende soorten weide- en watervogels.

Golfen voor iedereen
De Goese Golf heeft een even fraaie 9 holes Par-3 baan. Deze kleinere golfbaan is voor iedereen toegankelijk. De baan heeft kortere holes, zodat je rustig kunt oefenen. Leuk aan deze baan is dat deze uitdagend is voor alle soorten golfers. De ervaren golfer kan hier het technische werk verfijnen, terwijl de beginner op deze baan kennismaakt met alle uitdagingen van de sport. Superleuk dus voor een dagje uit. Je bent lekker buiten bezig en ontdekt op deze manier misschien wel een nieuwe, sportieve hobby. Bij De Goese Golf begrijpen ze dat je geen golfclubs hebt of ze niet hebt meegenomen op je vakantie naar Zeeland. Om die reden kun je alle benodigdheden ter plekke huren: dames en heren clubs, voor links- en rechtshandigen: alles is aanwezig! Wil je graag lessen volgen? De golfdocenten staan voor je klaar en stellen desgewenst een maatwerk programma voor je samen, bijvoorbeeld voor de duur van je vakantie.
 

Daag elkaar uit!
Wist je dat ook de golfbaan virtueel wordt of in ieder geval kán worden? Daarvoor is de driving range uitgerust met TrackMan, een app waarvan je (gratis) gebruik kunt maken via je je telefoon of tablet. Of kijk op de elf beeldschermen die er hangen. TrackMan kun je gebruiken om bijvoorbeeld je slagen te oefenen, zoals het verbeteren van de afstand of de precisie van de richting waarin je slaat. Leuk is ook dat je virtueel op de mooiste golfbanen ter wereld kunt spelen. Veel plezier beleef je verder aan de games die je alleen of zeker ook samen kunt spelen! Voorbeelden van deze spellen zijn onder andere Hit it, Capture the Flag, Bullseye en Closest to the Pin. Daag je vrienden, collega’s of familieleden uit. Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar zijn al welkom om mee te doen.

Brasserie
Bij een dagje golf hoort natuurlijk ook af en toe een momentje van rust. Al was het maar om samen de verschillende holes nog eens te bespreken. De brasserie van De Goese Golf heeft een fantastisch terras, waar je uitkijkt over de golfbaan. Hier ben je welkom voor een lunch, diner of gezellige borrel, óók als je niet golft. Of je nu kiest voor een lekker tussendoortje of een gezellige afsluiter van een ontspannen golfdag, je kunt hier eigenlijk meer één ding concluderen: we gaan voor nog een rondje.
 

Meer informatie?
Kijk dan op www.goesegolf.nl