Formule 1 rijden? Dat doe je natuurlijk in Middelburg!

Drie jaar op rij wereldkampioen: Max Verstappen heeft de Formule 1 weer nadrukkelijk op de kaart gezet. Maar ook zonder zo’n grote kampioen heeft de racesport een enorme aantrekkingskracht op autoliefhebbers, snelheidsduivels en behendige amateurcoureurs. Des te leuker dat je nu je eigen Formule 1 skills kunt testen en uitdagen in Middelburg. Bij E-SIM Middelburg kun je op alle circuits van de Formule 1 kalender rijden. Geweldig: je voelt je even een echte coureur!

Bij E-SIM Middelburg kun je ervaren hoe het is om in een echte Formule 1-wagen te rijden! Daarvoor stap je in een van de geavanceerde F1-simulators. Race tegen je vrienden, familie of collega’s. Of neem het op tegen de andere coureurs bij E-SIM Middelburg. Per tijdslot van een uur race je op een ander circuit. Populair zijn onder andere de circuits van Zandvoort, Spa-Francorchamps en de Oostenrijkse Red Bull Ring. Op welke grid start jij?

Alleen of met elkaar
Je bent bij E-SIM Middelburg als individuele coureur welkom, maar het is natuurlijk ook leuk om met familie, vrienden of collega’s te komen racen. Er staan maar liefst 10
F1-simulators voor jullie klaar. Leuk is om voor de Grand Prix sessie van 1 uur te kiezen. Je doorloopt dan een complete F1- wedstrijd. Dat betekent dat je start met een training, zodat je kunt kennismaken met je F1 bolide en  het racecircuit leert kennen. Daarna maak je je op voor de kwalificatie. Lukt het je om pole position te pakken? Daarna is het aftellen naar de race zelf; 3-2-1 go! De meeste SIM-races duren zeven tot negen rondes. Kom op, concentratie, misschien zie jij als eerste de bekende zwart-wit geblokte finishvlag!

Gezelligheid rond het circuit
Met een drankje in je hand rijden, is natuurlijk ook in deze F1-simulators niet mogelijk. Wat wel kan, is samenkomen in de naastgelegen horecalounge. Naast drankjes kun je hier ook de lekkerste hapjes en maaltijden krijgen. Je hebt na je zware race natuurlijk echt even tijd nodig om bij te komen. Bovendien, in de horecalounge kun je jullie races nog eens grondig evalueren óf anderen volgen tijdens hún race. De grote schermen geven de indruk dat je live naar een Formule 1 wedstrijd kijkt. En wie weet, maak je hier wel plannen voor revanche!

Voor jong en oud
Onderschat het SIM-racen niet! Zo’n realistische Formule-1 simulator voelt net echt. Zo’n race is echt geen makkie! Toch gaan veel mensen de uitdaging aan, zowel jong als oud. Natuurlijk, want racen is leuk! De oudste coureur was zeker 80+. De jongste deelnemers moeten minimaal 10 jaar zijn en -belangrijk voor alle leeftijden- zeker 1,45 meter lang zijn. Het is namelijk wel belangrijk dat je zo’n Formule 1-simulator goed en veilig kunt bedienen!

Zoveel te doen
Juist omdat Formule 1 zo populair is, is SIM-Middelburg ook een fantastische plek om de races van Max en alle andere F1-coureurs te volgen in de horecalounge. En wil je je meer bekwamen als coureur en kruip je graag vaker achter het F1-stuurtje? Dan is één van de competities bij SIM-Middelburg misschien iets voor jou! Je kunt dan jouw raceskills meten met andere fanatieke coureurs!

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.e-simmiddelburg.nl