Bij Huis van Burgh verveel je je geen moment!

Waar vakantie voor de één lekker luieren betekent, is de ander graag actief. Bij Huis van Burgh is iedereen welkom! Of je nu logeert in één van de Landal GreenParks in de omgeving, elders vakantie viert of op zoek bent naar een leuk dagje uit! Sport en spel staat hier centraal. Door zowel de indoor als outdoor faciliteiten kun je je hier een jaar rond  vermaken! Wat te denken van een gezellig partijtje bowling? Of kies voor de vernieuwde Adventure Minigolf in zon, zee en strand thema. Dat is leuk! Dat geldt ook voor de Kinderkermis ’t Kraayenest. Je raadt het al: daar kunnen je kinderen zich uren vermaken.

Het Huis van Burgh ligt centraal tussen de vier Landal GreenParks in Burgh-Haamstede. Hier vind je de receptie voor deze parken, maar deze prachtige plek biedt je nóg veel meer! Ook voor vermaak en plezier ben je van harte welkom. Maar wil je gewoon ontspannen genieten van een hapje en een drankje, dan kan dat ook. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet op deze parken verblijft; gezellig, kom binnen!

Competitie en gezelligheid; dát maakt bowlen leuk
In de wintermaanden en op regenachtige dagen kan het binnen goed toeven zijn. Naast de sporthallen, vind je bij Huis van Burgh bowlingbanen, indoor tennisbanen en de Kinderkermis. Bowlen is superleuk om met hele gezin te doen. Of met opa en oma erbij. Hoe leuk is het om met elkaar de strijd aan te gaan? Wie gooit de eerste strike? Onderlinge competitie en gezelligheid; dát maakt bowlen zo leuk! Voor de allerkleinsten is er een bumpersysteem en niet te vergeten, de ‘draken bal-glijbaan’. Kortom, iedereen kan meedoen!
 

Kinderkermis ’t Kraayenest

De energie van kinderen lijkt soms eindeloos. Natte haren, rode gezichtjes en één grote stralende glimlach. En door! Natuurlijk, er is nog zoveel te doen! De allerkleinsten kunnen zich een jaar rond vermaken in de indoorspeeltuin de Kraayehut. De toegang hiervoor is gratis. Dat is aantrekkelijk! Extra leuk is dat je zelf in het restaurant iets kunt bestellen, terwijl je je kind(eren) via het grote raam kunt volgen. Reken maar dat je ze ziet genieten! In de zomermaanden (april-september) opent indoorspeeltuin Kinderkermis ’t Kraayenest. Speelplezier is hier gegarandeerd. Kinderen kunnen klimmen, klauteren en springen. Wat wil je nog meer?! Er zijn springkussens, trampolines, skelters en een ballenbak. Dus, naar huis? Voorlopig niet! Zin in iets lekkers of dorst gekregen van al dat rennen en vliegen? In het restaurant kun je opladen met lekkere drankjes, broodjes en snacks.

 

Speel de adventure minigolf
In de zomermaanden zijn de outdoor tennisbanen erg in trek. Medio mei openen ook de eerste indoor padel banen. Heerlijk voor iedereen die een balletje wil slaan. Een balletje slaan kan ook op een andere manier, namelijk op de Adventure Minigolf baan. Deze baan is volledig vernieuwd. Het thema zon, zee en strand past natuurlijk fantastisch bij de locatie. Je ziet surfplanken, krabben en zelfs de vuurtoren van Burgh-Haamstede. Dat vraagt om een foto! De baan is open voor jong en oud. Natuurlijk zijn er sticks voor kinderen, zodat ook hier iedereen mee kan doen!

Gezellig iets eten of drinken?
In het restaurant ben je van ‘s ochtends tot ’s avonds welkom.  Van dinsdag tot en met  donderdag kies je van de all day snack kaart. De andere dagen is er tijdens de openingstijden een complete menukaart. Kies je voor een plaatsje op het terras? Dan is kans groot dat je kinderen nog even wegglippen naar het grote springkussen! Wat geeft het, je bent een dagje uit!

Meer informatie of een reservering maken?
Kijk dan op www.huisvanburgh.nl