Huur een scooter om Zeeland te ontdekken

Zeeland is een heerlijke provincie voor een actieve vakantie. Fietsen, zwemmen of wandelen; het kan er volop. Wil je een keer iets anders? Huur dan eens een scooter! Samen met een scooter op pad gaan, is voor velen een compleet nieuwe ervaring. Ben je met een wat groter gezelschap? Top, want dat betekent alleen nog maar meer plezier. Bij Scooter Huren Zeeland helpen ze je graag op weg!

Wil je Zeeland eens op een andere manier bekijken dan vanuit de auto? Huur dan eens een scooter in Zeeland. Dit kan bij Scooter Huren Zeeland. Met vijf verhuurlocaties in Midden-Zeeland is dit dé verhuurder van onder meer scooters, e-scooters, e-choppers, fatbikes, fietsen en zelfs een tuktuk. Vanaf de scooter zie je een heel ander Zeeland. In een provincie met zoveel water is er telkens een nieuwe overkant om te ontdekken!

Toeren over kilometers lange dijken

Wat een dagje op de scooter zo leuk maakt, is dat je makkelijk wat grotere afstanden aflegt dan op de fiets. Toch ga je ook weer niet té hard. Daardoor hoef je niets te missen van de omgeving. Want die omgeving, die verdient het om gezien te worden! Neem alleen al de kilometers lange dijken langs de Oosterschelde en Westerschelde. Daar rijd je heerlijk met de wind door je haren. Het uitzicht over het water is adembenemend. Wie goed kijkt, ziet misschien een zeehond of bruinvis. Bij mooi weer is het leuk om even af te stappen en een frisse duik te nemen. Dat kan heel goed bij de Oosterschelde strandjes bij Wemeldinge, Kattendijke, Goese Sas en Krabbendijke.

Boomgaarden en bloemendijken

Natuurlijk laat je op je scootertocht door Zeeland de hoofdwegen links liggen. Dat brengt je op de kleine wegen. Toer bijvoorbeeld eens langs de prachtige appel- en perenboomgaarden in en om Kapelle. Deze gemeente heet niet voor niets de ‘Bloesem van Zeeland’. En weet je dat de zwarte bessen voor de cassis ook uit Zeeland komen? In de Zak van Zuid-Beveland zoemt het in het voorjaar en de zomer. De prachtige bloemdijken staan dan in bloei. Kronkelige, idyllische dijken met wilde bloemen als marjolein, ruige anjer en wollige distel. Deze bloemen trekken tal van insecten aan, zoals vlinders, bijen, krekels en sprinkhanen.

Zeeland is meer dan natuur!

Natuurlijk is Zeeland méér dan natuur. Er zijn tal van leuke dorpen en kleine steden waar je met je scooter naartoe kunt rijden. Goes is gezellig en op de Grote Markt kun je uitstekend pauzeren voor een smaakvolle lunch. Even winkelen? Natuurlijk, doen! Ook een aanrader is Yerseke. Daar maak je kennis met al het lekkers dat de Oosterschelde te bieden heeft: oesters, mosselen en verse vis. Eet het daar, aan de Mosselboulevard of neem wat lekkers mee naar huis. In Zeeland kun je natuurlijk ook geweldig picknicken. Onderweg kom je gegarandeerd de leukste plekjes tegen en anders delen ze bij Scooter Huren Zeeland graag hun beste tips.

Gezellig familie-uitje!

Een scooter huren is ook superleuk voor een familie- uitje. In dat geval moeten er natuurlijk meerdere scooters of andere vervoermiddelen beschikbaar zijn. Voor Scooter Huren Zeeland is dat geen enkel probleem. Er zijn er genoeg voor een leuke familietocht!

Natuurlijk is vooraf reserveren wel belangrijk; alleen dan weet je zeker dat je samen op weg kunt. Bij Scooter Huren Zeeland zorgen ze ervoor dat de scooters voor je klaar staan, zodat je het maximale uit dit unieke dagje Zeeland kunt halen!

Meer weten over scooters huren in Zeeland?
Kijk dan snel op www.scooterhurenzeeland.nl