Scooter Huren Zeeland

ontspannen genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft!

Scooters, E-tuk en fietsen huren in Zeeland:

Het is de ideale manier om deze provincie te ontdekken. Neem bijvoorbeeld Zuid-Beveland. Daar ligt Goes centraal als aantrekkelijke, historische stad.

Met de scooter of met de E-tuk ontdek je in de Zak van Zuid-Beveland prachtige bloemdijken, begroeid met rijen populieren en uitbundige bloeiende bloemen. Op de scooter ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Heerlijk om alleen, met z’n tweetjes of met een groep door Zuid-Beveland rond te toeren. Fiets je liever? Dat kan natuurlijk ook! Waar wil je heen? Natuur, cultuur of liever een gastronomisch scooter- of fietstochtje langs de Ooster- of Westerschelde? Het kan hier allemaal! Wij verhuren onze scooters, E-tuk en fietsen vanuit het karakteristieke Zeeuwse dorp Yerseke, wat vooral bekend is vanwege zijn mossel- en oestercultuur. Nog niet uitgekeken in deze mooie omgeving boek dan een vakantiewoning bij Blue Green Holiday.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk rustig verder op onze website waarop veel informatie te vinden is. Nog vragen bel of mail ons gerust.